KommITS logotyp Länk till KommITS startsida
Senaste numret av tidskriften KommITS
Translate kommits.se You can translate kommits.se by choosing your language in the drop down list below.

KommITS Teknikdagar 2019

Nu är det dags att boka sig för några av årets viktigaste dagar! I år träffas vi den 1-2 oktober i Västerås på Expectrum.

Årets teknikdagar har fokus på ett mycket intressant ämne Digital teknik, digitala möjligheter och nya IT-avdelningar.

  • Innovationsmetoder när IT-projekten dör ut
  • Hantera innovationer och kontinuitet parallellt och på riktigt
  • Så tar vi ombord teknik vi inte hade igår

Men vad händer med IT-avdelningarnas egen utveckling? Hur mycket har vi automatiserat i serverhallen, våra leveranser till medarbetarna, vilka robotar använder IT? Under teknikdagarna hoppas vi få svar på detta och framförallt få se alla möjligheter som finns. Självklart med ett fokus på säkerhet både för kommunens verksamhet men också så IT kan garantera säkra lösningar när allt mer blir automatiserat.

Detta och mycket mer kommer ni att få lära er på årets Teknikdagar!

Se programmet för mer information om dagarna. Pdf, 3.7 MB, öppnas i nytt fönster.

Vår huvudtalare från Amazon Web Servises och våra tolv partners kommer att göra sitt bästa för att besvara era frågor och reda ut så många frågetecken som möjligt under dagarna.

Mer information om föredragen och senaste nytt hittar ni på KommITS hemsida och vår Facebooksida för konferensen. Här fylls det på med talarspår så fort underlagen kommer in till oss.

Konferensen genomförs i helt rätt miljö hos Expectrum och Robotdalen och tillfälle ges att testa hur det fungerar i verkligheten, t ex programmera sin egen robot.

Expectrum är ett utvecklingscenter för tankar och teknologi med utrymme för upplevelser, rön och resultat. Här kopplas skola, näringsliv och forskning samman i en alltjämt rörlig miljö. Tillsammans med aktörer och deltagare höjs det digitala medborgarskapet och stärks människor utifrån att vara medborgare, producenter, konsumenter och invånare. Till Expectrum kan du komma för att möta människor, utforska teknik, lära dig nya saker, ja, allt som inkluderar att vara, agera och skapa. Expectrum ingår i det kommunalägda bolaget Västerås marknad och näringsliv AB och utgör tillsammans med Näringsliv Västerås affärsområdet Invest. Genom initiativrik handlingskraft och effektivitet bidrar vi till att Västerås stärker sin position som en plats för innovation och teknikutveckling.

Robotdalen är en katalysator för utveckling och implementering av nya idéer och lösningar inom robotteknik. Vi fokuserar på nya innovationer för industri, service samt hälsa (vård och omsorg). Följ vår resa mot att bli en internationellt erkänd innovationsmiljö! Genom att föra samman näringsliv, akademi och offentliga aktörer skapar Robotdalen förutsättningar för framgångsrik utveckling och kommersialisering av nya robotlösningar för industri, service samt vård- och omsorg. Lösningarna utgår från konkreta behov och slutanvändare deltar i produktutvecklingen. Det ger robotinnovationer som efterfrågas av marknaden. Vi fångar även upp intressanta robotprodukter ute i världen för att få till fler internationella företagsetableringar i Sverige. Visionen är att vara en internationellt etablerad innovationsmiljö.


Vill du anmäla dig direkt så klicka på länken nedan.

Anmälan Teknikdagarna 2019 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Logi bokas av konferensdeltagarna själva och inte via KommITS. Det finns ett specialpris för deltagare på hotell Best Western Plus Plaza Hotel, som är i samma byggnad som Expectrum och Robotdalen. Ange kod ”KommITS Teknikdagar" vid bokning.


Hjärtligt välkomna!

Styrelsen KommITS

Sidan publicerad: 2019-08-23

Tillbaka till föregående sida

KommITS | Postadress: c/o Marianne Olofsson, Munkedals kommun, Forum,
455 80 Munkedal | Tel ordf: 070 - 698 62 58 | E-post: kansli@kommits.se