KommITS logotyp Länk till KommITS startsida
Senaste numret av tidskriften KommITS
Translate kommits.se You can translate kommits.se by choosing your language in the drop down list below.

KommITS Teknikdagar 2017 - Några platser kvar!

Nu är det dags att boka sig för några av årets viktigaste dagar! I är träffas vi den 19-20 september i Västerås på The Steam Hotel.

Hej!

Behövs en speciell kommundesign för molnet?

Hur ska kommunerna få ihop sina miljöer i sin underliggande infrastruktur som maximerar värdet av alla plattformar, så att en lösning som är bra för en av delarna inte skapar problem för en annan Molnet i sig löser inte alla problem. Det kräver en plan för införande som tar hänsyn till kommunens alla olika behov och lösningar. Det finns flera relevanta frågeställningar att besvara när man tar fram en kommuns molnstrategi.

Se bifogad inbjudan för mer information om dagarna.

Vår huvudtalare fån Microsoft och våra tolv partners kommer att göra sitt bästa för att besvara era frågor och reda ut så många frågetecken som möjligt under dagarna.

Sundbybergs stad kommer och berättar om hur man löst utmaningen med säker hantering av sin hybrida miljö.

Hur håller man ordning på att anställda och elever har åtkomst till rätt system i rätt tid, oavsett om det är ett eget system eller en molntjänst? Tarja Schaffer från Sundbybergs Stad berättar hur de håller ordning på att konton för anställda och elever alltid är rätt i alla system, både egna och molnbaserade som tex Google.

Förutom att ha minskat tid för administration från timmar till minuter per dag, har de också en lösning som är framtidssäkrad. De har full information om vem som har tillgång till vilka system, vilket är ett krav för GDPR. Sundbybergs Stad är också förberedd för att hantera en framtida övergång till Office 365 och
andra molntjänster.

Mer information om föredragen och senaste nytt hittar ni på KommITS Facebooksida för konferensen. Här fylls det på med talarspår så fort underlagen kommer in till oss. Kolla på länken nedan.

Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du anmäla dig direkt så klicka på länken nedan.

http://www.eventonline.se/anmalan.php?eid=6557&key=229 Länk till annan webbplats.


Hjärtligt välkomna!

Styrelsen KommITS

Sidan publicerad: 2017-08-29

Tillbaka till föregående sida

KommITS | Postadress: c/o Marianne Olofsson, Munkedals kommun, Forum,
455 80 Munkedal | Tel ordf: 070 - 698 62 58 | E-post: kansli@kommits.se